Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Situația la zi: Mai multe mașini blocate și localități fără lumină

Abonare
Zăpada care a căzut în ultimele ore a creat dificultăți pentru mai mulți locuitori ai Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 18 dec – Sputnik. Din cauza condițiilor nefavorabile, patru camioane au rămas blocate pe șoselele Chișinău-Leușeni și Chișinău-Orhei. Mașinile au fost tractate cu ajutorul autospecialelor Inspectoratului General pentru Situații Urgență. 

Accident rutier în raionul Hâncești - Sputnik Moldova
Accidente
Accident grav la Hâncești: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

În ultimele 24 de ore, conform datelor Administrației de Stat a Drumurilor și Inspectoratului General pentru Situații Urgență, pentru curățarea zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant au fost antrenate 224 de unități de tehnică și 345 de persoane.

Conform informației oferite de furnizorii de energie electrică, în jurul orei 6.00, pe 18 decembrie, rămâneau deconectate parțial de la energia electrică 17 localități din șapte raioane ale țării. Fără curent electric au rămas localități din raioanele Criuleni, Nisporeni, Ungheni, Cimișlia, Leova, Cahul, Basarabeasca și UTA Găgăuzia. La lucrările de reconectare sunt antrenate echipe specializate.

Echipele specializate IGSU au efectuat 14 intervenții. Misiunile salvatorilor și pompierilor au fost orientate la acordarea ajutorului calificat SMURD, deblocarea de  persoane și lichidarea focarelor de ardere.

Fluxul de știri
0