Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cadoul generos al unei femei pentru orașul Dubăsari

© Sputnik / Александр Полегенько / Accesați arhiva multimediaЕлочная игрушка с изображением собаки
Елочная игрушка с изображением собаки - Sputnik Moldova
Abonare
Bradul fastuos, dăruit cu generozitate orașului Dubăsari de către o femeie din localitate, ar fi împlinit încurând 40 de ani

TIRASPOL, 18 dec — Sputnik, Irina Leahova. În piața din centrul orașului Dubăsari a fost instalat pomul de Crăciun, oferit în dar orășenilor de către localnica Nina Liubinskaia, au comunicat responsabili din cadrul serviciului de presă al administrației locale.

Femeia susține că familia sa a sădit acest brad lângă casă în anul 1980, când au trecut cu traiul în Dubăsari.

Гороскоп - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai exact horoscop pentru anul 2018: Ce ne va aduce anul Câinelui Galben

„În acest an am decis să fac un cadou orașului pentru ca și copiii, și maturii să se bucure de mândrețea pomului nostru sărbătorind Crăciunul și Revelionul. Le doresc tuturor dubăsărenilor să li se împlinească dorințele, ca în fiecare familie să domnească pacea, fie ca orașul nostru să înflorească și să se dezvolte", a spus Nina Liubinskaia.

Aceasta a promis că la sărbători va veni numaidecât în piață pentru a admira împreună cu toată lumea bradul împodobit de sărbătoare.

Pomul de Crăciun al orașului Dubăsari va fi inaugurat pe 23 decembrie. În acest an dubăsărenii vor rămâne impresionați de decorațiile și iluminatul de sărbătoare de pe străzile centrale și la intrarea în oraș dinspre cartierul Lunga.

Fluxul de știri
0