Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Iată ce năzdrăvănii face Natalia Cheptene la volanul mașinii

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗа рулем, автомобиль, La volan, automobil
За рулем, автомобиль, La volan, automobil - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentatoarea TV ar putea fi sancţionată cu o amendă de până la 750 de lei cu aplicarea a 3 puncte de penalizare, pentru încălcarea Regulamentului circulaţiei rutiere

CHIŞINĂU, 17 dec — Sputnik. Doi şoferi din Capitală au dat dovadă de un comportament extrem de agresiv în trafic, ceea ce ar fi putut duce la un grav accident de circulaţie.

Imaginile înregistrate cu camera video de bord au fost postate pe reţele de socializare. Conflictul s-a iscat între doi şoferi grăbiţi, unul aflat la volanul unei maşini Mazda CX 5 și un taximetrist cu o Dacie Logan, care se deplasau pe strada Alba Iulia din Chişinău.

Cei doi conducători auto au creat câteva situaţii evidente de risc. La un moment dat, Mazda a ieşit chiar pe contrasens, ceea ce prezintă un pericol real pentru alţi participanţi la trafic. Într-un alt episod, şoferiţa a creat o situaţie periculoasă pentru un pieton aflat pe trecere.

Ulterior, s-a aflat că la volanul automobilului Mazda CX 5 era prezentatoarea TV Natalia Cheptene. După ce imaginile au apărut pe Internet, aceasta a intervenit cu un comentariu la înregistrarea video.

Ea a recunoscut că a încălcat Regulamentul circulaţiei rutiere, efectuând mai multe manevre riscante în trafic, dar a invocat că taximetristul a avut un comportament agresiv şi a pus-o într-o situaţie complicată.

Astfel, Cheptene a explicat că a încercat să treacă de pe banda laterală din stânga pe cea de mijloc, deoarece mașinile din fața ei virau la stânga. Ea spune că după ce a semnalizat corespunzător, a făcut manevra, însă acest fapt a provocat nemulţumirea șoferului unei maşini Dacia, care se deplasa în urma ei, pe banda de mijloc. Acesta a început să claxoneze, depășind-o în viteză pe partea din dreapta şi apoi frânând brusc. Vedeta TV afirmă că a încercată să evite provocările taximetristului, iar la un moment dat a fost nevoită chiar să iasă pe contrasens.

Morgă - Sputnik Moldova
Șoferi beți la volan, obligați să muncească la o morgă - detalii șocante

Pe de altă parte, unul dintre cei care au comentat pe facebook a subliniat că este puţin să semnalizezi atunci când vrei să schimbi banda de circulaţie, trebuie să te mai şi asiguri şi să cedezi trecerea celor care circulă deja pe banda data.

Natalia Cheptene a recunoscut totuşi că a încălcat regulile de circulaţie şi a creat o situaţie riscantă în trafic, afirmând că va accepta orice pedeapsă din partea Poliţiei.

De altfel, Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a autosesizat în urma acestei postări „unde se vede clar că un şofer încalcă RCR şi anume marcajul rutier". Astfel, conducătorul auto ar urma să fie sancționat cu o amendă de până la 750 de lei cu aplicarea a 3 puncte de penalizare.

Fluxul de știri
0