Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O delegație a oamenilor de afaceri români a plecat în Smolensk

© Facebook / Feodor AfanasiiDelegația oamenilor de afaceri români la Smolensk
Delegația oamenilor de afaceri români la Smolensk - Sputnik Moldova
Abonare
O delegație a antreprenorilor români au plecat în Rusia, regiunea Smolensk, pentru a încheia o serie de parteneriate cu oamnii de afaceri ruși

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. O delegație a oamenilor de afaceri din România efectuează o vizită de lucru în orașul Smolensk, Rusia, în perioada 14-17 decembrie.

Pe 15 decembrie, aceștia au participat la masa rotunda "Dezvoltarea cooperării economice între România și Smolensk".

Vlad Nani - Sputnik Moldova
Oamenii de afaceri, mai convenabil să achite amenzi, decât să activeze legal

Delegația românească este compusă din Tudor Afanasii, președintele Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR), Agnes Holca — directorul comercial al companiei Rivil (producția firelor de lână), Dorin Strugaru, directorul general "Mobila Rădăuți" (producție de mobilă), Ivanov Neculai, acționarul companiei Igni și Matcom (ventilație, echipamente de încălzire, sisteme de tratare a apei, locuințe și servicii comunale, construcții), Maerian Epivaniu Tiberiu, acționarul companiei Tibimar Comimpex (energie alternativă), Marius Marinescu, acționarul companiei Spriten Infomar (tipografie) și Dealul Viilor (vinificație).

Evenimentul este organizat de CCECRR, în parteneriat cu administrația Smolenskului și a Centrului pentru susținerea exportului din Smolensk.

Potrivit președintelui Tudor Afanasii, mâine delegația românească urmează să plece la Moscova, unde va avea loc o serie de întâlniri dedicate intensificării relațiilor economice între România și Rusia.

Fluxul de știri
0