Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

O tânără și-a riscat viața, încercând să salveze un câine

Abonare
Riscându-și viața, tânăra a sărit în ajutorul unui câine ciobănesc, prins de valurile furioase pe țărmul din apropierea orașului britanic Brighton (comitatul East Sussex) - fapta curajoasă a tinerei a fost filmată, iar înregistrarea a fost postată pe internet.

Imaginile au provocat discuții aprinse, internauții întrebându-se dacă este această ispravă un act de curaj sau o prostie.

Din înregistrare se vede cum tânăra, fără a sta pe gânduri, se aruncă în valurile furioase, ca să salveze câinele ce fusese luat de apă în timp ce se plimba pe țărm. Însă ulterior s-a dovedit că viața fetei a fost expusă unui pericol mult mai mare decât cea a câinelui: englezoaica a fost la un pas de a se îneca.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine. Fata a fost aruncată de valuri pe mal, iar câinele a ieșit singur din apă.

Toată aventura a fost imortalizată întâmplător de către un bărbat de 40 de ani care filma furtuna. El se afla prea departe de locul incidentului și nu a reușit să vină în ajutorul celor doi.

„Ea era foarte sigură pe sine când a intrat în apă, însă, după primul val, a căzut într-o stare de șoc și cred că a avut mare noroc că a rămas în viață", a spus martorul, citat de publicația britanică „Metro".

Un angajat al pazei de costă consideră, de asemenea, că tânăra a rămas vie doar printr-o minune. „Nu încercați să o faceți pe salvatorii, chiar dacă vi se pare că valurile nu sunt atât de mari. Chiar și un val nu prea mare vă poate da jos de pe picioare, așa cum se vede în înregistrarea video. Iar următorul val vă va duce în larg, la o mare adâncime", adăugat acesta.

Fluxul de știri
0