Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Miss Iraq, forțată să-și abandoneze patria

© REUTERS / SARAH IDAN/Social MediaContestants Miss Iraq, Sarah Eedan (R) and Miss Israel, Adar Gandelsman (L) pose together for a selfie, during preparations for the Miss Universe 2017 beauty pageant in Las Vegas, United States
Contestants Miss Iraq, Sarah Eedan (R) and Miss Israel, Adar Gandelsman (L) pose together for a selfie, during preparations for the Miss Universe 2017 beauty pageant in Las Vegas, United States - Sputnik Moldova
Abonare
Miss Iraq a fost obligată să-și părăsească țara de baștină după ce a făcut un „selfie" cu Miss Israel

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Femeia care a reprezentat Irakul la concursul de frumusețe Miss Univers a fost nevoită să fugă din țară din cauza unei fotografii pe care a publicat-o pe rețeaua de socializare Instagram.

Sarah Eedan, deținătoarea actuală a titlului Miss Iraq, a fost nevoită să se mute împreună cu familia în Statele Unite de frica represaliilor din partea conaționalilor săi, toate din cauza unei singure postări pe Instagram.

Acum o lună, Eedan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apărea împreună cu Adar Gandelsman — miss Israel. Acest fapt a stârnit o reacție furibundă printre internauții din Iraq, imediat ce fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare.

 

Eedan a primit chiar amenințări cu moartea, dar a refuzat să șteargă postarea. Fata a părăsit țara de origine și plecat în SUA.

Fluxul de știri
0