Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Iată ce făcea în tinerețe viitorul director al CNA Bogdan Zumbreanu

© Sputnik / Мирослав РотарьБогдан Зумбряну
Богдан Зумбряну - Sputnik Moldova
Abonare
Un videoclip postat pe youtube îl prezintă pe viitorul director al CNA într-o ipostază, cel puțin, inedită. Vedeți ce făcea acesta când era încă foarte tânăr.

CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Bogdan Zumbreanu, cel care a câștigat concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție și care în prezent deține funcția de șef al Direcției Generale Urmărire Penală din cadrul Centrului Național Anticorupție, în tinerețe, era un împătimit de folclor.

Acum câteva zile cineva a publicat pe youtube un filmuleț în care formația Plăieșii cântă pe scenă. Printre membrii ei este și Bogdan Zumbeanu, care cântă de zor cântece populare. Secvența a fost făcută de la aniversarea a 25 de ani de activitate artistică a acestui cunoscut ansamblu folcloric.

Presa a scris că acest colectiv artistic a fost fondat în 1989, la Palatul Republican al Copiilor și Tineretului din Chișinău, de către cunoscutul interpret de muzică populară Nicolae Gribincea. Din prima pleiadă de interpreți, toți bărbați, a făcut parte și Bogdan Zumbreanu, alături de Nicu Timofti, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Nicolae Timofti, dar și de Andrei Stâncă, Ion Milii, Dorin Diaconu, Vitalie Șuiu și alții.

Precizăm că Bogdan Zumbreanu a fost susținut de către majoritatea membrilor Comisiei Juridice, Numiri și Imunități a Parlamentului ("pentru" au votat șapte din opt membri ai Comisiei). Zumbreanu va deveni directorul CNA după ce Parlamentul va aproba cu 51 de voturi candidatura lui.

Fluxul de știri
0