Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei puncte de traversare a frontierei și-au sistat activitatea

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaO angajată a serviciului vamal ucrainean verifică pașapoartele concetățenilor săi la trecerea frontierei
O angajată a serviciului vamal ucrainean verifică pașapoartele concetățenilor săi la trecerea frontierei - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră vine cu un anunț important pentru persoanele care și-au planificat călătorii peste hotarele țării

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Din cauza ridicării nivelului de apă în râul Nistru, punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene de tip debarcader ”Soroca”(interstatal), ”Vasilcău” și ”Cosăuți” și-au sistat activitatea.

Международный пункт пропуска Угринов-Долгобичув на украинско-польском участке госграницы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Noi reguli de traversare a frontierei cu Ucraina pentru transportatori

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. 

La fel, înainte de a porni la drum poate fi consultată aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. 

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41 716 traversări, dintre care un număr de peste 25 de mii de treceri ale cetățenilor Republicii Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat aproape 12 mii de traversări, un număr mai mare fiind transportul înmatriculat în Republica Moldova.

Cele mai solicitate puncte de trecere au fost Leușeni, Otaci, Sculeni,  Aeroportul Internațional Chișinău  și Giurgiulești-Galați.

Fluxul de știri
0