Un politician s-a sinucis după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaПолиция США
Полиция США - Sputnik Moldova
Abonare
Dan Johnson, legislator din statul Kentucky, s-a sinucis în urma unor acuzații de hărțuire sexuală.

CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Membrul Camerei Reprezentanților statului Kentucky, Dan Johnson, suspectat de hărțuire sexuală, și-a pus capăt zilelor, comunică Sputnik Armenia cu referire la RIA Novosti.

De remarcat că lui Johnson nu i-a fost prezentată în mod oficial învinuirea de hărțuire. Însă bărbatul nu a rezistat presiunilor publice și a decis să-și pună capăt zilelor.

Șeriful comitatului respectiv a dezvăluit unele detalii privind moartea politicianului, spunând că, pentru a-și realiza intenția, senatorul ”probabil că s-a împușcat în cap”. Corpul neînsuflețit a fost găsit pe malul râului, nu departe de un pod.

A woman in lingerie - Sputnik Moldova
Guvernul britanic, lovit de un scandal porno

Luni, Centrul Investigațiilor Jurnalistice din statul Kentucky a publicat declarația unei femei care îl acuza pe Johnson că ar fi agresat-o sexual în noaptea de Revelion din 2012, la ea acasă, reclamanta având la vremea respectivă 17 ani, iar Johnson fiind pastor evanghelic. Victima afirmă că în acel moment bărbatul făcuse abuz de alcool.

Cu puțin timp înainte de a se sinucide, Johnson a publicat pe Facebook o declarație în care a subliniat că învinuirile aduse de tânără sunt false.

„(Atacul terorist) 11 septembrie 2001 din New York, dereglarea posttraumatică pricinuită de stresul care mă însoțește zi și noapte pe parcursul a 16 ani, îmi va lua viața, nu mai sunt în stare să-i fac față. Ea a învins", a scris el.

Fluxul de știri
0