Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

400 de bilete gratuite la Teatrul Naţional "Mihai Eminescu"

© Photo : Facebook / Anastasia PrimovAnastasia Primov
Anastasia Primov - Sputnik Moldova
Abonare
Persoanele care au peste 60 de ani pot merge la Teatrul Național „Mihai Eminescu" fără a scoate vreun leu din buzunar
400 de bilete gratuite la Teatrul Naţional "Mihai Eminescu"

 

Cei care au peste 60 de ani pot merge fără plată la Teatrul Național „Mihai Eminescu" datorită Campaniei "Vino cu bunicii la teatru", lansată de programul social "60 plus", care pune la dispoziția persoanelor în etate 400 de bilete gratuite.

Potrivit directorului programului, Anastasia Primov, timp de o lună și jumătate, cei care vor cumpăra bilete la spectacolele Teatrului Național "Mihai Eminescu" vor putea primi un bilet gratuit. Tot ce trebuie să facă este să prezinte legitimația de pensionar a unuia dintre bunicii sau părinții care au peste 60 de ani.

"Algoritmul este următorul. Nepotul sau copilul cumpără un bilet la teatru, iar cel de-al doilea bilet îi este oferit gratuit la prezentarea legitimația de pensionar", a declarant directorul programului social "60 plus", Anastasia Primov.

Organizatorii își propun ca prin intermediul Campaniei să încurajeze persoanele cu vârsta de peste 60 de ani să ducă un mod de viață activ.

De menționat este că programul social "60 plus" este implementat cu suportul financiar acordat de către Departamentul de Stat al SUA. Cheltuielile pentru cele 400 de bilete oferite gratuit sunt acoperite de către o companie farmaceutică.

Fluxul de știri
0