Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin ține tradiționala Conferință de Presă de la final de an

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaDecember 17, 2015. Russian President Vladimir Putin at the 11th annual news conference at the World Trade Center on Krasnaya Presnya. Right: Presidential Press Secretary Dmitry Peskov
December 17, 2015. Russian President Vladimir Putin at the 11th annual news conference at the World Trade Center on Krasnaya Presnya. Right: Presidential Press Secretary Dmitry Peskov - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus își continue maratonul anual de conferințe de presă, astăzi, la ora 11:00(ora Moldovei)

CHIȘINĂU, 14 dec — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a confirmat înaintea evenimentului că acesta va avea loc în formatul cuprinzător pentru care a devenit cunoscut.

"Există o anumită limită de timp, desigur, dar, împreună cu aceasta, există o anumită flexibilitate, deci este suficient timp pentru ca conferința de presă să aibă loc în forma sa tradițională, destul de exhaustivă", a spus Peskov, atunci când a fost întrebat despre durata evenimentului.

Президент РФ В. Путин провел встречу с членами Совета по развитию гражданского общества и правам человека - Sputnik Moldova
Rusia
(VIDEO) Vladimir Putin va participa la alegerile prezidențiale din 2018

Conferința de presă de joi va fi a treisprezecea ținută de Putin; conferințele de presă cuprinzătoare, la care au participat atât jurnaliști ruși, cât și străini, au avut loc începând cu 2001. Putin a organizat evenimentul în fiecare an din 2001 până în 2008, cu excepția anului 2005; după realegerea sa pentru al treilea mandat, a ținut evenimentul anual din 2012. Conferința de presă de joi va fi ultima care va avea loc în timpul celui de-al treilea mandat al lui Putin.

Conferința de presă prezidențială durează în medie mai mult de trei ore și include zeci de întrebări din partea reporterilor pe teme de la economie și politică externă până la viața personală a lui Putin.

În acest an, numărul jurnaliștilor acreditați pentru eveniment a depășit recordul de anul trecut, 1640 de jurnaliști fiind așteptați la eveniment. Alături de jurnaliștii din regiunile Rusiei sunt reporteri din SUA, Germania, Japonia, Franța, China, Polonia și alte țări.

Fluxul de știri
0