Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a explicat de ce va candida la președinția Rusiei

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин, архивное фото
Президент РФ Владимир Путин, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin dezvăluit motivele care l-au determinat să candideze repetat pentru funcția de președinte al Rusiei

CHIȘINĂU, 14 dec — Sputnik. Reporterul postului de radio "Govorit Moskva" a întrebat ce motive l-au determinat pe Vladimir Putin să candidează la funcția de președinte al Federației Ruse.

"Am vorbit de mai multe ori despre aceea cum aș vrea să arate Rusia", a răspuns Putin. Potrivit lui, „țara trebuie să fie una modernă, iar sistemul politic trebuie să fie unul flexibil".

El a subliniat că are deja un program electoral, însă nu are suficient timp pentru a-l prezenta în cadrul conferinței de presă.

Șeful statului rus a declarat că ar vrea să se concentreze pe sfera socială, precum și pe majorarea veniturilor cetățenilor ruși.

Reamintim că astăzi are loc tradiționala conferință de presă de sfârșit, în cadrul căreia președintele Vladimir Putin prezintă rezultatele activității sale din ultima perioadă.

Fluxul de știri
0