Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Xenia Deli, cizme cât prețul a trei apartamente?! Ce venituri are modelul - FOTO

© Photo : Instagram/ XeniaDeliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Internauții poartă polemici aprinse pe instagram privind veniturile modelului Xenia Deli, care este originară din Republica Moldova

CHIȘINĂU, 23 sept — Sputnik. Acum câteva luni, fotomodelul Xenia Deli se plimba prin Barcelona, Spania, de unde a postat două fotografii pe Instagram, ea fiind, de data aceasta!, îmbrăcată, chiar cu rochie lungă până la glezne.

Dar chiar și atunci cânt fotomodelul se fotografiază îmbrăcată, faptul nu trece fără comentariile internauților. De data aceasta, aceștia au remarcat faptul că Xenia este îmbrăcată și încălțată în haine de brand, care sunt, bineînțeles, scumpe.

Polemica a fost provocată de un internaut care a afirmat că cizmele pe care le poartă frumoasa moldoveancă ar valora cât costul a trei apartamente. Bineînțeles, la prețurile din Uniunea Europeană, nu de la Chișinău. Adică, Xenia ar purta încălțări de sute de mii euro.

 

Hola a todos 🤗😍arrived

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Сен 20 2017 в 9:04 PDT

Acestea afirmații au fost însă dezmințite de un alt internaut, care se pare că este mai avizat în veniturile și cheltuielile Xeniei Deli. Potrivit lui, cizmele cu care s-a fotografiat Xenia Deli sunt de la Louis Vuitton și ar costat în jur de doar două mii de dolari, și nu cât trei apartamente. Potrivit lui, "chiar și o fată obișnuită cu un venit obișnuit din Statele Unite ale Americii își poate permite să cumpere aceste cizme".

Mai mult, internautul avizat spune că din salariu ei de model Xenia Deli nu poate să-și permită încălțăminte care ar costa cât prețul a trei apartamente. Potrivit lui, moldoveanca are venituri de cel mult 75 de mii de dolari pe an.

"Cu salariul ei de model, nu-și permite pantofii care costă cât trei apartamente. Venitul anual pentru un model care are contract cu o agenție de prestigiu nu depășește 75.000 de dolari", susține internautul.

Acesta concluzionează că Xenia nu este atât de bogată cum cred sau le-ar place unora să creadă. El spune că dacă Xenia își permite să cheltuiască ceva bani, atunci aceștia sunt ai soțului ei, milionarul Ossama Al-Sharif, un egiptean care este trecut de 60 de ani.

Fluxul de știri
0