Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) În două zile, două accidente de groază în țară

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
În urma a două accidente rutiere, produse în Capitală și în Căușeni, doi șoferi au fost prinși sub fiarele autovehiculelor

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Doi conducători auto au fost prinși sub fiare după ce mașinile lor au fost grav avariate.
În seara zilei de ieri, salvatorii Postului de pompieri din Căinari, raionul Căușeni, au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat în vârstă de 26 de ani, care a rămas prins într-un autocamion, în urma unui accident rutier.

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Ciuflești, raionul Căușeni. Un camion de model "GAZ-53" a fost lovit de un alt autocamion și, în consecință, conducătorul auto din primul camion a rămas prins în autovehicul.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare a persoanei blocate, reușind să-i salveze viața. În urma operațiunii efectuate bărbatul a fost preluat de echipaj medical la spital, viața acestuia fiind în afara oricărui pericol.

Un alt accident a avut loc astăzi în sectorul Botanica din Capitală. Două mașini de model „Toyota" și „Mazda", s-au lovit frontal pe strada Valea Crucii din Chișinău. Pompierii Detașamentului de Salvatori au fost intervenit pentru descarcerarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, prins în automobilul avariat. Salvatorii au reușit să-l salveze efectuând în mai puțin de 10 minute deblocarea acestuia. Bărbatul a fost preluat de echipajul 903 cu multiple traumatisme.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentelor urmează să fie elucidate de organele competente. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI recomandă oamenilor să apeleze Serviciul 901 în caz de situații de risc.

Fluxul de știri
0