Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume: Internetul a explodat

Abonare
Anastasia Kneazeva din Rusia a fost recunoscută drept cea mai frumoasă fetiță din lume, înlocuind-o pe franțuzoaica de 16 ani Thylane Blondeau care, la vremea sa, a obținut titlul respectiv tot la vârsta de șase ani

La moment, Anastasia are deja la activ zeci de ședințe foto și, totodată, a încheiat un contract cu agenția de modeling „President Kids Management".

În octombrie 2016, fetița a devenit imaginea colecției „Little Miss Aoki", care face parte din brandul de lux „Mischka Aok".

În afară de aceasta, ea a fost invitată să participe la campaniile publicitare „Amoreco" și „Kisabiano".

Kneazeva a reușit deja să adune o întreagă armată de admiratori din toată lumea care sunt încântați de chipul ei de păpușă de porțelan, cu ochii albaștri sclipitori.

Noua vedetă a Instagramului are deja peste 500 de mii de abonați.

Anastasia Kneazeva s-a născut pe 1 iulie 2011, la Moscova. Cea care administrează toate conturile fetiței de pe rețelele de socializare este chiar mama sa.

Primele fotografii ale copile pe post de model au început să apară pe internet în anul 2015.

Fluxul de știri
0