Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Socialiștii spun dacă îl vor vota pe Zumbreanu la șefia CNA

© Sputnik / Miroslav RotariVladimir Țurcan
Vladimir Țurcan - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia parlamentară Juridică, Numiri și Imunități a selectat candidatul pentru funcția de director al CNA
Socialiștii spun dacă îl vor vota pe Zumbreanu la șefia CNA

Candidatura lui Bogdan Zumbreanu va fi supusă votului în Parlament.

Corespondentul Sputnik Moldova l-a întrebat pe deputatul PSRM Vladimir Țurcan dacă socialiștii vor vota pentru instalarea lui Bogdan Zumbreanu în funcția de șef al CNA. Iată ce a răspuns acesta:

"Fracțiunea Partidului Socialiștii nu a votat niciodată pentru o candidatură propusă de majoritatea parlamentară, respectiv nici de această dată nu o vom face, nu vom vota pentru instalarea lui Zumbreanu în funcția de șef la CNA", a declarat Vladimir Țurcan.

Concursul pentru funcția de director al CNA s-a desfășurat în două etape: proba CV-urilor și interviul. În total, la concurs și-au prezentat dosarele șase candidați, doi au fost excluși din cursă la prima probă, astfel că la interviu au participat patru pretendenți la șefia CNA: Veaceslav Guțan — conferențiar universitar, Academia de Poliție „Ștefan cel Mare"; Bogdan Zumbreanu — șef al Direcției Generale Urmărire Penală a CNA; Igor Carlașuc — șef al Direcției Generale Asigurare Operativă a CNA și Sava Maimescu — conferențiar universitar, Departamentul Drept Public, Universitatea de Stat din Moldova.

Fluxul de știri
0