Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Transnistria s-a deschis sezonul de vânătoare

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaСоколиная охота в Московской области
Соколиная охота в Московской области - Sputnik Moldova
Abonare
În regiunea transnistreană a fost dat startul sezonului de vânătoare pentru unele specii de vânat

TIRASPOL, 12 dec — Sputnik, Irina Leahova. În Transnistria a fost dat startul sezonului de vânătoare oficial la fazani și iepuri cenușii. Vânătorii vor putea împușca și vulpi, lupi și șacali, au comunicat angajații serviciului de presă al Ministerului Agriculturii și Resurselor Naturale al Transnistriei.

„Licența pentru vânătoare poate fi obținută la ministerul de resort, precum și la asociațiile vânătorilor și pescarilor", a subliniat responsabilul serviciului de presă.

În scopul respectării normelor și regulilor stabilite, conducătorul grupului de vfânători, înainte de a porni la vânătoare, este obligat să le aducă la cunoștință celorlalți participanți regulile tehnicii securității, punându-i să semneze un act că au fost informați în acest sens.

Vânătoarea de fazani se va desfășura sâmbăta în grupuri a câte două persoane sau mai multe, fiind permisă până pe 30 decembrie 2017, iar vânătoarea iepurilor cenușii este prelungită până pe 7 ianuarie 2018, grupurile fiind constituie din 10 și mai multe persoane.

Fluxul de știri
0