Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Case gajate şi vinuri de colecţie, scoase la vânzare de Banca de Economii

© Sputnik / Евгений ПанасенкоВино
Вино - Sputnik Moldova
Abonare
Cei cu dare de mână se pot căpătui în preajma sărbătorilor de iarnă cu vinuri de colecţie dinte cele mai bune

Chişinău, 11 dec — Sputnik. Banca de Economii în proces de lichidare desfăşoară în această perioadă noi licitaţii privind comercializarea bunurilor gajate/ipotecate în favoarea BEM.
Astfel, pe 27 decembrie 2017 va avea loc licitaţia „cu strigare" la care vor fi propuse spre cumpărare zeci de case de locuit individuale, multe dintre ele cu construcţii auxiliare, la preţuri care pornesc de la aproximativ 30 de mii de lei.

Sunt însă şi imobile mai scumpe, preţurile variind în funcţie de spaţiu, teren aferent, amplasare etc.

Cine-şi poate permite, poate achiziţiona chiar şi un bloc nefinisat, cu 33 de apartamente, în Bălţi. Valoare de expunere a acestuia este de 7,100,000.00 lei.

Повседневная жизнь - Sputnik Moldova
Societate
Cât de scump te pot costa locuințele ”ieftine” din Moldova

Imobilele sunt amplasate în mai multe raioane ale ţării, însă predomină totuşi localităţile din raionul Edineţ.

Ofertele sunt însoţite şi de fotografii, astfel că potenţialii cumpărători pot vedea cum arată o casă sau alta. Sunt scoase la licitaţie de asemenea spaţii de producere şi comerciale, mijloace de transport, utilaje etc.

Iar acum ceea ce ţine de vinuri. Lichidatorul „Alsvit-Vin" SRL, în procedura falimentului, comercializează vinuri de colecţie gajate în favoarea Băncii de Economii. Cei interesaţi trebuie să ştie că vinurile pot fi achiziţionate prin negocieri directe.

Oferta este generoasă: Riesling din recolta anului 1979, Cabernet din 1987, Muscat din 1978, Portwein din recolta anului 1978, fabricat din struguri de Cabernet Sauvignon și Rara Neagră, Marsala din 1978 şi alte vinuri de colecţie.

Pe site-ul Băncii de Economii în proces de lichidare mai sunt anunţate alte două licitaţii, pe 22 şi pe 28 decembrie, în cadrul cărora vor fi vândute patrimoniul unei întreprinderi în proces de faliment, dar şi cantităţi importante de distilat pentru divin.

Fluxul de știri
0