Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(FOTO-VIDEO) Accident îngrozitor în Capitală: Două maşini au fost făcute zob

© Facebook / Sergiu PraporșcicAccident pe strada Alecu Russo din Capitală
Accident pe strada Alecu Russo din Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Două maşini s-au ciocnit violent astăzi pe strada Alecu Russo din Chişinău - imaginile demonstrează cât de puternic a fost impactul

CHIŞINĂU, 9 dec — Sputnik. Un grav accident de circulaţie s-a produs cu puţin timp în urmă în Capitală, pe strada Alecu Russo, în perimetrul dintre intersecțiile cu străzile Dimo de la Râșcani și Sadoveanu de la Ciocana. Două persoane au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00. Un automobil Opel, care se deplasa pe strada Alecu Russo dinspre sectorul Râșcani spre sectorul Ciocana, a ieșit pe contrasens și a lovit violent un alt autoturism care circula regulamentar.

Potrivit reporterilor Sputnik Moldova, conducătorul auto care a provocat accidentul era adecvat și nu avea semne că ar fi consumat băuturi alcoolice. Se pare că acesta era obosit şi a adormit la volan.

Şoferul celuilalt vehicul s-a ales cu traumatisme la piciorul drept şi o plagă deschisă. Acesta era în maşină împreună cu familia sa — soţia şi un copil. Femeia nu a păţit nimic, în schimb copilul pare să fi fost rănit, deoarece a fost luat de un echipaj al Salvării.

La fața locului au venit mai multe echipaje ale Poliției şi două ambulanţe care au transportat răniţii la spital.

Poliţia investighează circumstanţele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0