Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini incredibile în transportul din Chișinău: O pasageră i-a șocat pe toți

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Faună de tot felul în Capitală: după turmele de șobolani depistate încă în luna iunie, în centrul Capitalei și șarpele găsit lângă o policlinică, pe rețelele de socializarea au fost postate imagini cu o pasageră care transporta în troleibuz o reptilă impunătoare

CHIȘINĂU, 9 dec — Sputnik. Fotografia unei tinere care călătorea într-un troleibuz din Capitală a fost postată pe o rețea de socializare. Aparent, nimic neobișnuit, cu excepția faptului că pe umărul acesteia era cocoțată o cogea iguană.

Din imagine se vede cum ceilalți pasageri privesc cu îngrijorare reptila, neștiind la ce să se aștepte de la aceasta. De remarcat că tânăra nu a luat niciun fel de măsuri de precauție la transportarea acesteia.

Internauții au scris că pasagera respectivă lucrează în parcul "Valea Trandafirilor" iar reptila nu prezintă pericol și chiar poate fi mângâiat. Alții însă afirmă că acest animal exotic este capabil să muște destul de dureros.

În ultima perioadă, în Chișinău au fost înregistrate mai multe cazuri ieșite din comun. Astfel, vară, pe strada Ismail au fost văzute turme de șobolani. Invazia acestora este legată de faptul că în Capitală nu au fost evacuate de mai mult timp deșeurilor menajere.

la puțin timp, pietonii au găsit un șarpe în preajma unei policlinici de la Telecentru.

 

Fluxul de știri
0