Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O structură subordonată Primăriei Chișinău a primit o indicație din Londra

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaТелефоны, telefon
Телефоны, telefon - Sputnik Moldova
Abonare
Responsabilii din cadrul Întreprinderii Municipale din Chișinău-Regia „Exdrupo” au recepționat un apel telefonic venit din Londra, la capătul firului auzind o voce care le-a spus ce trebuie să facă în zilele ce urmează

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, i-a solicitat Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie să întreprindă măsurile ce se impun pentru a preveni consecinţele posibilelor ninsori sau depunere de polei.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Foc și pară la ședința Primăriei Chișinău. Silvia Radu nu mai iartă pe nimeni

Aflată în vizită oficială la Londra, Marea Britanie, Radu le-a cerut la telefon responsabililor din cadrul ÎM Regia „Exdrupo” să asigure pregătirea tehnicii inginerești și auto pentru lichidarea consecințelor ninsorilor şi poleiului.

De asemenea, urmează să se intervină, la necesitate, cu material antiderapant pe arterele municipiului, odată cu venirea înghețurilor și căderea zăpezii.

 

Fluxul de știri
0