Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă în nordul țării: Gelozia i-a luat mințile

© Sputnikpenitenciar тюрма
penitenciar тюрма - Sputnik Moldova
Abonare
Un locuitor din Glodeni a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omorul amantului fostei sale soții

CHIȘINĂU, 08 dec — Sputnik. Un bărbat din Glodeni și-a omorât consăteanul pe care l-a prin în pat cu fosta soție.

Potrivit oamenilor legii, omorul a avut loc în luna iunie 2017, la domiciliul inculpatului din satul Ciuciulea, raionul Glodeni, unde acesta locuia împreună cu fosta sa soție. Ajuns acasă, bărbatul și-a găsit fosta soție în pat cu un consătean. Orbit de gelozie, inculpatul a lovit femeia și l-a luat la pumni pe amantul acesteia.

Кулак, фото из архива - Sputnik Moldova
Asta este Moldova: A fost condamnat doar după ce a comis al doilea omor

Ulterior, bărbatul a luat o bâtă de lemn și i-a aplicat victimei mai multe lovituri, până a doborât-o la pământ. Scena de groază s-a petrecut chiar în ochii fiului său minor. Inculpatul a urmărit chinurile bărbatului care era în agonie, fără a încerca să-i acorde ajutor. În scurt timp victima a decedat.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, inculpatul a convins un bărbat, care tocmai venise în ospeție, că decedatul era beat criță și ar fi bine să-l scoată în drum. Cadavrul victimei a fost abandonat chiar la poarta gospodăriei infractorului.

Făptașul și-a recunoscut integral vina în fața procurorilor. Pentru comiterea omorului intenționat, săvârșit cu o deosebită cruzime, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la 11 ani și 6 luni privațiune de libertate, în penitenciar de tip închis. Sentința este cu drept de atac în conformitate cu prevederile stabilite de lege.

Fluxul de știri
0