Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Stepaniuc l-a denunțat pe Roșca: Iată ce făcea în deplasările oficiale - VIDEO

© Facebook / Planul RoșcaIurie Roșca
Iurie Roșca - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul deputat comunist, Victor Stepaniuc, a făcut joi o delațiune publică - a povestit cu ce se ocupa Iurie Roșca atunci când pleca peste hotare în vizite oficiale

CHIȘINĂU, 7 dec — Sputnik. Victor Stepaniuc a început dezvăluirile prin a recunoaște că a avut cu Iurie Roșca tot felul de confruntări politice și ideologice.

Însă ceea ce se întâmpla atunci când Iurie Roșca și Victor Stepaniuc plecau în vizite oficiale în cadrul delegațiilor din partea Parlamentului Republicii Moldova ar refuza să creadă mulți dintre cei care urmăreau spectacolul politic de acasă.

„Dar, de fiecare dată când mergeam cu el prin deplasări — la Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei, în Statele Unite, la Bruxelles, în comparație cu toată armata noastră de deputați — câte zece, doisprezece ne duceam — Iurie de fiecare dată spunea: „Hai la librărie!", a mărturisit Stepaniuc.

„Practic doar noi doi mergeam la librărie. Numai că eu cumpăram câte o carte, iar el își lua câte douăsprezece — cincisprezece. Își umplea toate rucsacurile cu cărți", a mărturisit în continuare fostul deputat și vicepremier.

Totodată, Stepaniuc l-a numit pe Roșca „un fenomen inedit în politica moldovenească".

Declarațiile au fost făcute la lansarea cărții lui Jean Parvulesco „Vladimir Putin și Eurasia", care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, la Chișinău.

Fluxul de știri
0