Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO-FOTO) Chiar acum Poliția face prăpăd pe bulevardul Ștefan cel Mare

© Sputnik / Sergiu PraporșcicPlăcute de înmatriculare scoase de polițiști pe bulevardul Ștefan cel Mare
Plăcute de înmatriculare scoase de polițiști pe bulevardul Ștefan cel Mare - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii de Patrulare sunt puși pe fapte: acum câteva minute ei au început să scoată plăcuțele de înmatriculare de la automobilele parcate neregulamentar pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața Universității Constantin Stere din Capitală.

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Unii dintre șoferii care au parcat neregulamentar pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală au rămas fără plăcuțele de înmatriculare. Un echipaj al Poliției de Patrulare a parcat în dreptul sediului Universității de Studii Politice și Economice Europene „Constantin Stere", după care polițiștii au fotografiat și scos plăcuțele de înmatriculare de la câteva automobilele.

Vom menționa că polițiștii de Patrulare nu au scos plăcuțele de la toate automobilele, ci doar de la câteva, deși mai în vale de, spre drumul cu sens girator de la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu străzile Ion Creangă și Calea Basarabiei, mai erau parcate neregulamentar un lung șir de automobile.

S-ar putea ca polițiștii să aibă indicații ca să scoată plăcuțele de înmatriculare doar de la mașinile parcate neregulamentar doar în apropierea de intrarea în curtea Centrului Național Anticorupție. Cel puțin, în felul acesta au procedat astăzi. Deși, în alte dăți, ofițerii de Patrulare au scos plăcuțele de la toate automobilele parcate neregulamentar în această zonă, numărul acestora cifrându-se la câteva zeci.

Nu este exclus că astăzi ofițerii de Patrulare ar putea să revină în această zonă ca să-i lipsească de plăcuțele de înmatriculare și pe ceilalți șoferi care au avut imprudența de a parca neregulamentar.

Fluxul de știri
0