Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: În curând voi lua o decizie privind alegerile din 2018

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в церемонии вручения премии "Доброволец России - 2017"
Президент РФ В. Путин принял участие в церемонии вручения премии Доброволец России - 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor "Voluntarul Rusiei 2017", președintele Federației Ruse a anunțat că decizia privind participarea sau neparticiparea sa la alegerile din 2018 trebuie să fie luată în scurt timp și ea va fi luată.

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Vladimir Putin a anunțat că în curând va lua decizia privind participarea sau neparticiparea sa la alegerile prezidențiale din 2018, transmite RIA Novosti.

La ceremonia de înmânare a premiilor "Voluntarul Rusiei 2017", Putin a fost întrebat dacă va participa la alegerile prezidențiale din 2018 pentru a obține un nou mandat la funcția de șef al statului. Putin a întrebat și el audiența dacă este gata să-l susțină dacă va candida. Audiența, formată din mii de voluntari, a răspuns afirmativ în cor.

"Eu înțeleg că această decizie urmează să fie luată în timpul apropiat și ea va fi lată în timpul apropiat. Și, atunci când am să iau această decizie, am să țin cont și de discuția de astăzi și reacția dumneavoastră", a declarat Putin.

Fluxul de știri
0