„Negrul este negru”: Internauții îi aduc omagii lui Johnny Hallyday

© REUTERS / Charles PlatiauJohnny Hallyday
Johnny Hallyday - Sputnik Moldova
Abonare
Noaptea trecută cancerul a răpit viața unuia dintre cei mai emblematici artiști ai muzicii franceze. O dispariție care a tulburat milioane de oameni din lumea întreagă

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Azi dimineață lumea muzicii s-a trezit în doliu. Icoana rockului francez, Johnny Hallyday, s-a stins în noaptea de marți spre vineri, la vârsta de 74 de ani, în urma unui cancer pulmonar, transmite AFP, după ce a fost anunțată de către Leticia, soția cântărețului.

„Johnny Hallyday a plecat… Soțul meu nu mai este. Ne părăsește în această noapte așa cum a trăit de-a lungul vieții sale, cu demnitate și curaj", a scris Leticia într-un comunicat.

Acest anunț, făcut în plină noapte, a incendiat imediat Internetul. Zeci de mii de fani, artiști, oameni politici și-au exprimat emoțiile pe rețelele de socializare.

Numeroși fani care își amintesc versurile celor mai celebre cântece interpretate de Johnny Hallyday scriu că acesta era un „monument al muzicii franceze". Chiar și cei care recunosc că nu au fost niciodată fani ai muzicii lui Johnny Hallyday spun că i-a afectat vestea morții lui.

Interpreta Celine Dion a fost printre primele care a reacționat miercuri pe rețelele de socializare cu un mesaj în memoria lui Johnny Hallyday. „Sunt foarte tristă să aflu că a decedat Johnny Hallyday. Era un colos al show-bizului… o adevărată legendă!… Ne va lipsi mult, însă nu-l vom uita niciodată", a scris starul canadian pe Twitter.

Și fanii anglofoni i-au adus omagii pe Twitter celebrului cântăreț francez.

Fanii rusofoni ai legendei rockului francez nu au rămas nici ei indiferenți… „Nu-mi vine să cred că Johnny Hallyday a murit"!, scrie Evgeny_Shtoltz.

Fluxul de știri
0