Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În Chișinău am văzut de toate, dar asta chiar întrece orice măsură

© Facebook / Ilian CașuCarne de porc comercializată pe marginea drumului
Carne de porc comercializată pe marginea drumului - Sputnik Moldova
Abonare
Toată lumea cunoaște că în Capitala Republicii Moldova nu există nicio regulă, mai ales în ceea ce ține de comerțul stradal, dar ceea ce surprinde imagine de mai sus e chiar de tot…

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Fotografia de mai sus este una dintre pozele care, în 2017, a acumulat o mulțime de vizualizări pe site-un Sputnik Moldova. Ea a fost postată încă în luna ianuarie. Iar succesul de care s-a bucurat poate fi explicat doar prin nivelul înalt de nemulțumire a locuitorilor orașului Chișinău pentru modul în care este administrată Capitala.

Povestea este simplă: imaginea surprinde un caz grav de comerț ilegal cu carne de porc chiar sub nasul Primăriei Capitalei. Fotografia a fost făcută și postată pe facebook de un consilier municipal și a stârnit nemulțumirea internauților din Capitală. Imaginea îi surprinde pe niște comercianți care vând neautorizat carne de porc chiar sub nasul autorităților — pe șoseaua Hâncești, vis-a-vis de Direcția Generală Comerț, Alimentație Publică și Prestări Servicii a Primăriei Chișinău.

Vom menționa că după acest caz au mai existat și altele în care aceștia sau alți comercianți au sfidat la fel de obraznic legea vânzând ilegal carne chiar sub ferestrele Direcției Comerț a Primăriei Chișinău.

Fluxul de știri
0