Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) La un pas de tragedie: De ce au riscat cu viața propriilor copii

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaЖенщина с коляской
Женщина с коляской - Sputnik Moldova
Abonare
Pe internet a fost postat un clip video în care este surprins momentul când două mame cu copii în cărucior traversează neregulamentar strada. Acest lucru a generat polemici în contradictoriu

CHIȘINĂU, 5 dec — Sputnik. Niște femei cu copii în cărucioare au fost la un pas de a fi lovite de un automobil în timp ce traversau neregulamentar o stradă din centrul Capitalei. Imaginile surprinse de o cameră de bord au fost postate pe Facebook de activiștii mișcării ”Stop Ham”.

Utilizatorii de pe rețeaua de socializare Facebook au criticat dur fapta tinerelor mămici, care au pus în pericol viața lor și al copiilor lor. Tragedia a fost evitată doar datorită perspicacității șoferului.

Totuși, unii vizitatori ai grupului "Stop Хам" le-au luat apărarea pietonilor, spunând că mulți sunt nevoiți să-și pună viața în pericol din cauza că trecerile de pietoni subterane sunt neadaptate pentru cărucioare.

"Nu justific faptul că au trecut peste 6 benzi…este foarte periculos de trecut pe acolo, de acord… Dar celor ce comentează aici și le acuză pe aceste mame le-aș da aceste cărucioare și sa încerce să coboare prin subteranele noastre… Da… exista aceste rampe de pe timpul URSS, care nu sunt adaptate pentru cărucioarele de azi și pe care e practic imposibil de urcat cu orice cărucior, a comentat Diana.

Dar ce credeți dumneavoastră despre această situație? 

Fluxul de știri
0