Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video pe Internet: Saakașvili amenință să sară în gol de pe un bloc

© REUTERS / Valentyn OgirenkoМихаил Саакашвили заявил, что участники акции протеста возле Верховной рады Украины не вернутся домой "без победы"
Михаил Саакашвили заявил, что участники акции протеста возле Верховной рады Украины не вернутся домой без победы - Sputnik Moldova
Abonare
Organele de drept din Ucraina l-au reținut pe Mihail Saakașvili, fostul guvernator al regiunii Odesa, pe acoperișul blocului în care locuiește

CHIȘINĂU, 5 dec — Sputnik. Pe internet a fost postat un video cu Mihail Saakașvili care amenință să sară în gol de pe acoperișul blocului în care locuiește la Kiev. Filmulețul a fost postat pe Twitter de martorii oculari.

Fostul președinte al Georgiei a urcat pe acoperișul blocului cu opt etaje în care locuiește amenințând că se va arunca în gol, dacă „se vor atinge de el".
Peste puțin timp, Saakașvili a fost reținut de către organele de drept ucrainene și condus spre un autobuz care a fost blocat de către ortacii fostului guvernator al Odesei, nu departe de locul desfășurării evenimentelor.

Mijlocul de transport nu este lăsat să treacă de mulțime.

Serviciul de Securitate al Ucrainei a explicat că fostl guvernator al regiunii Odesa a fost reținut în baza unui articol din Codul Penal al Ucrainei ce incriminează  acordarea de sprijin membrilor unor organizații infracționale și tăinuirea activității infracționale a acestora.

Fluxul de știri
0