Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Cheptene, surprinsă cu chiloții în mani în magazin. Cum explică vedeta

© Facebook / Natalia ChepteneNatalia Cheptene
Natalia Cheptene - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta prezentatoare de la ProTV, Natalia Cheptene, mărturisește că s-a pomenit într-o mare încurcătură în timp ce se afla într-un magazin de lenjerie intimă

CHIȘINĂU, 5 dec — Sputnik. Statutul de vedetă oferă, incontestabil, și multe avantaje, însă are și partea sa mai proastă. De acest lucru pare să se fi convins și Natalia Cheptene, una dintre vedetele intens mediatizate la noi, care a fost recunoscută într-un moment în care și-ar fi dorit cel mai puțin acest lucru.

Aflată într-un magazin de lenjerie pentru femei, cu un sutien și o pereche de bikini în mână, aceasta a fost salutată de un admirator.

"Întâmplare într-un magazin de lenjerie pentru femei. Stau chinuită de o dilemă, cu un sutien într-o mână și o pereche de bikini în alta. Brusc, se apropie un tânăr necunoscut (cred că s-a rătăcit) și cu un zâmbet larg îmi spune: "Bună ziua!", dându-mi de înțeles că m-a recunoscut. Cum să reacționez? I-am răspuns la bună ziua, am pus chiloții pe raft și am plecat", a scris blonda pe o rețea de socializare.

Aceasta își întreabă prietenii virtuali cum reacționează "în situații stupide"?

Fluxul de știri
0