Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dragoste virtuală: Povestea femeii îndrăgostite de un recidivist

© Photo : Facebook / Băng Vũfacebook, cenzură
facebook, cenzură - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie a ajuns victima unui recidivist după ce acesta i-a promis că o i-a de soție

CHIȘINĂU, 5 dec — Sputnik. Un bărbat de 36 de ani din Soroca a ajuns din nou după gratii. Acesta a fost condamnat la opt ani de detenție în penitenciar de tip închis, pentru escrocherie în proporție deosebit de mari.

Reținere - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Operațiune specială: Un recidivist periculos, pus la pământ. Vezi de ce

Potrivit procurorilor, în anul 2015 acesta se afla în penitenciarul nr. 6 din Soroca. Prin intermediul rețelelor de socializare, el a făcut cunoştinţă cu o femeie. Promiţându-i că se va căsători cu ea, deţinutul i-a cerut bani, invocând diferite pretexte, inclusiv pentru achitarea unor servicii personale.

Prin intermediul unei persoane, femeia i-a transmis 113 mii de lei. După ce a luat banii, bărbatul a încetat să mai comunice cu ea.

Oamenii legii precizează că deţinutul era căsătorit și avea familie în raionul Făleşti. Inculpatului i-a fost înaintată învinuirea pentru comiterea escrocheriei pe când era deja la libertate. Deși a refuzat să recunoască, procurorii au demonstrat vina acestuia. Totodată, instanța a decis încasarea integrală a prejudiciului material în favoarea femeii.

Fluxul de știri
0