Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Cum operează hoții de buzunare pe linia 113 de microbuz din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Doi indivizi au fost reținuți în flagrant delict într-un microbuz, în momentul în care încercau să fure un portmoneu din buzunarul unei doamne

CHIȘINĂU, 04 dec — Sputnik. Ofițerii de investigații i-au reținut în flagrant delict pe doi indivizi bănuiți de comiterea unui furt.

В Черногории уличный пес спас женщину от грабителя - Sputnik Moldova
Video
Ce a pățit un hoț care a încercat să jefuiască o femeie în stradă

Cei doi se deplasau cu microbuzul de pe linia 113 din Chișinău. Hoții sunt în vârstă de 30 și 32 de ani și anterior au mai fost reținuți pentru acțiuni similare.

Aceștia au profitat de neatenția victimei, o doamnă de 40 ani, și i-au scos portmoneul cu bani și carduri bancare din buzunar. Bunurile furate au fost depistate asupra lor atunci când poliția i-a încătușat. La moment ei sunt cercetați penal pentru pungășie și riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Cazul a fost documentat de către ofițerii de investigații ai Secției pentru Combaterea Infracțiunilor în Locurile Publice și Transport Urban din cadrul Direcției de Politie a municipiului Chișinău.

Poliția le recomandă cetățenilor să acorde atenție maximă persoanelor ce au un comportament suspect, să evite păstrarea banilor în buzunarele din spate și să fie atenți la persoanele din jur.

Fluxul de știri
0