Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei deținuți din Moldova au fost găsiți morți

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Trei deținuți au decedat pe parcursul săptămânii trecute în penitenciarele din țară, DIP anunță cauzele

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. În doar o săptămână, în penitenciarele din Moldova au decedat trei deținuți. Ultimul deces a avut loc duminică, 3 decembrie. Un deținut a decedat în Secția de reanimare de la Spitalul Clinic „Sfânta Treime” din Chișinău. 

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Un deținut de la Pruncul a fost găsit mort în celulă

”Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, se afla la tratament în instituția medicală din 24 noiembrie, fiind diagnosticat cu hepatită cronică, tuberculoză pulmonară infiltrativă extinsă. Au fost informate rudele deținutului, organele procuraturii și Oficiul Avocatul Poporului”, anunță Departamentul Instituțiilor Penitenciare (DIP).

Un alt deces a fost înregistrat la 1 decembrie. În jurul orei 21:00, un deținut a decedat la penitenciarul de tip spital din Pruncul, după ce medicii au întreprins toate măsurile pentru a-i salva viața.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, se afla la tratament în Penitenciarul nr.16-Pruncul, aflându-se la evidență cu diagnoza cancer pulmonar.

Tot la Pruncul, un deținut a decedat din cauza bronhopatiei cronice. Cazul a avut loc la data de 29 noiembrie. Bărbatul avea 51 de ani.

Fluxul de știri
0