Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Număr record de pietoni loviți pe străzile Chișinăului

© Photo : ok.ru / Silviu MușucSilviu Mușuc
Silviu Mușuc - Sputnik Moldova
Abonare
Număr record de accidente rutiere cu implicarea pietonilor în Chișinău. Numai săptămâna trecută, 27 de persoane au fost lovite în timp ce încercau să traverseze strada
Record de pietoni loviți pe străzile Chișinăului

 

Unul dintre pietoni a decedat pe loc, iar ceilalți 26 s-au ales cu multiple traumatisme. Potrivit șefului adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Mușuc, în 19 cazuri, pietonii au fost loviți în timp ce traversau strada regulamentar.

„Pentru prima data avem o creștere majoră a numărului accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor. În cele 44 de accidente rutiere grave, au fost loviți 27 de pietoni. Opt persoane au fost lovite în afară trecerilor de pietoni, iar 19 pe zebre", a declarat Silviu Mușuc în cadrul ședinței săptămânale a Serviciilor Primăriei Chișinău.

Potrivit lui Mușuc, în total, săptămâna trecută au fost înregistrate 240 de accidente rutiere, dintre care 44 — grave. Viteza excesivă și nerespectarea distanței dintre automobile sunt principalele cauze care au provocat aceste accidente.

Fluxul de știri
0