Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ghimpu s-a fotografiat cu idealul împlinit - costă 300 de mii de euro

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley
Mihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
După ce și-a vândut Mercedesul, liderul Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, a distribuit pe rețelele de socializare o imagine în care el apare alături de o mașină ce costă circa 300 de mii de euro

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. În timp ce astă vară vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă, era încarcerat în propriul său apartament din cauza mandatului de arest la domiciliu, Mihai Ghimpu publica imagini din locurile pe care le-a vizitat și unde în care se odihnea, acestea fiind mai mult sau mai puțin exotice. Evident, cheltuind sume importante de bani.

Una dintre respectivele imagini, pe care Ghimpu a făcut-o publică, îl prezintă pe acesta ținând mâna pe mânerul de la portiera unui Bentley Bentayga ce costă circa 300 de mii de euro.

El nu a explicat dacă bijuteria pe patru roți este noua sa achiziție sau e mașina altuia, pe care a văzut-o întâmplător pe o stradă și nu s-a putut abține să facă o poză cu super-car-ul respectiv.

© Facebook / Mihai Ghimpu, captura ecranMihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley și a postat imaginea pe Facebook
Mihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley și a postat imaginea pe Facebook - Sputnik Moldova
Mihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley și a postat imaginea pe Facebook

Mașinile lui Ghimpu au devenit de mai multe ori subiect de știre, inclusiv satirice. Acum câțiva ani politicianul chiar se lăudase că are un tanc. Însă atunci când și-a demonstrat public „tanc-ul", s-a dovedit că este vorba de o simplă jucărie. Astfel societatea a aflat că bătrânul lider liberalilor a dat în mintea copiilor.

Fluxul de știri
0