Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cea mai sexy dansatoare din Moldova i-a lăsat mască pe gruzini

Abonare
După ce i-a uimit, dar și încântat pe toți bărbații din România, unde a participat la concursul "Românii au talent", dansatoare de strip plastic din Republica Moldova Antonina Goloseev, care nu este doar tânără, dar și extrem de sexy, a participat la un concurs similar din Georgia.

Dansatoarea de strip plastic din Republica Moldova Antonina Goloseev a promovat în următoarea etapă a concursului Nichieri din Georgia, care este produs de un post local de televiziune.

Sputnik Georgia anunță că atât publicul, cât și juriul au fost fascinați de plasticitatea moldovencei, care i-a sedus pe toți bărbații din sală.

Vom nota că Antonina are 21 de ani. Ea s-a născut la Chișinău, iar acum activează în calitate de antrenor și maistru de scenă la Fitness Factory, dar și de consultant la Mary Kay.

Vezi ce a făcut o dansatoare sexy din Moldova la „Românii au Talent" — VIDEO

Mai menționăm că Antonina Goloseev dansează din clasa întâi, dar practica strip plastic de vreo câțiva ani.

Este campioană de două ori în Ucraina cu acest gen de dans. Când avea 5 ani, a locuit jumătate de an la București împreună cu părinții. Antonina provine dintr-o familie de artiști, mama ei cânta la pian, compune poezii, iar sora ei cânta și pictează. Când a participat la concursul "Românii au talent", concurenta a declarat: "Vreau să aduc în România acest gen de dans, strip plastic, și să fac un spectacol memorabil".

 

Fluxul de știri
0