Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Vor să compromită Crăciunul? Cine sabotează aducerea bradului

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, sugerează că cei care pun bețe-n roate întregului proces sunt nimeni alții decât liberalii
Vor să compromită Crăciunul? Cine sabotează aducerea bradului

Bradul, care urmează să fie instalat în Piaţa Marei Adunări Naţionale, nu a ajuns încă la Chişinău din cauza impedimentelor puse de unele „persoane publice", a dat de înțeles primarul șederal interimar al Capitalei.

„Bradul va veni și va fi instalat în PMAN, în pofida acțiunilor de sabotaj venite din partea unor persoane publice. Chiar dacă va ajunge mai târziu, bradul va fi. Îmi pare foarte rău că acest proces este sabotat, iar chișinăuienii au de suferit. Dumneavoastră știți cine mă atacă în ultima perioadă. Diseară, cred, va ajunge bradul", a declarat Silvia Radu în debutul ședinței CMC.

Amintim că, în acest an, Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale este adus din regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Bradul are înălţimea de 29 de metri și a costat 15 mii de lei.

Anterior, autoritățile municipale anunțau că bradul va fi împodobit până pe 1 decembrie.

Fluxul de știri
0