Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

PAS și PPPDA se îndreaptă spre fuziune? Bomba aruncată de Andrei Năstase

© Facebook / Andrei NăstaseAndrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu
Andrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" și Partidul Acțiune și Solidaritate vor merge în tandem nu doar la scrutinul parlamentar din 2018, dar și la localele din 2019
PAS și PPPDA se îndreaptă spre fuziune? Bomba aruncată de Andrei Năstase

Liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a făcut anunț în cadrul unei emisiuni televizate. Năstase spune că își dorește o „agendă mai lungă" și chiar i-a propus Maiei Sandu să meargă cu liste comune la următoarele scrutine.

„La parlamentare trebuie să vină oameni capabili să facă politici de stat și atunci sigur că nu mergi să prezinți un manager într-un sat. Dacă vorbim de localele din 2019, Platforma Demnitate și Adevăr i-a propus Partidului Acțiune și Solidaritate să avem o agendă comună și în 2019, adică să avem o agendă mai lungă. Și pentru parlamentare, și pentru locale, dar și prezidențiale. Vor fi și candidați comuni, de ce nu, vom identifica tot ce este mai bun, vom pune pe o listă și vom veni cu o garnitură bună la nivel central, dar și la nivel local", a declarat Andrei Năstase.

Întrebat dacă PPPDA și PAS se îndreaptă spre fuziune, Năstase a subliniat că acest lucru este imposibil.

„Noi am spus foarte clar, identitatea celor două partide nu se pierde, o vom întări. Vedeți că uneori avem și abordări diferite", a adăugat Andrei Năstase.

Fluxul de știri
0