Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Vom ajunge la noi acorduri în cadrul OCS

© Sputnik / Александр Астафьев / Accesați arhiva multimediaПредседатель правительства РФ Дмитрий Медведев
Председатель правительства РФ Дмитрий Медведев - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev, nu exclude posibilitatea creării zonelor comerciale libere în cadrul Organizației de Colaborare de la Shanghai (OCS)

CHIȘINĂU, 1 dec — Sputnik. Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, nu exclude posibilitatea creării zonelor de liber schimb în cadrul Organizatiei pentru Cooperare de la Shanghai (OCS), transmite RIA Novosti.

„În principiu, nu exclud că von ajunge cândva la un asemenea acord în cadrul OCS, însă aceasta presupune deja un nivel mai înalt de integrare care va trebui atins în formatul negocierilor între toți participanții OCS", a spus Medvedev.

El a menționat că mai există și participanții la Uniunea Economică Eurasiatică și care nu sunt membri OCS, de aceea, „pentru a ajunge la un asemenea acord, este necesar să se ajungămai întâi la un acord în interiorul Uniunii Economice Eurasiatice".

„Însă pe viitor aceasta este o idee destul de interesantă și cu perspective", a adăugat premierul Federației Ruse.

Fluxul de știri
0