Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un copil de 4 ani a adus cu el la grădiniță o armă. Iată ce a urmat

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Un copil de 4 ani a adus cu el la grădiniță un pistol pneumatic, poliția anchetează cazul, după ce a fost sesizată de educatoarea îngrijorată. Incidentul a avut loc în Sankt Petersburg

CHIȘINĂU, 1 dec — Sputnik. Poliția anchetează cazul unui copil de patru ani care a adus la grădiniță un pistol pneumatic, informează departamentul poliției din Sankt Petersburg, transmite RIA Novosti.

„În data de 29 noiembrie, poliția districtului Primorsk a fost sesizată de o angajată a grădiniței de copii de pe bulevardul Komendantskii. Ea a declarat că în acea zi un copil de patru ani a adus la grădiniță un obiect care seamănă cu un pistol. Ofițerii de poliție care s-au deplasat la locul indicat au confiscat pistol ​​pneumatic. Poliția anchetează cazul pentru a afla toate circumstanțele celor întâmplate", afirmă oamenii legii într-o declarație.

Potrivit departamentului orășenesc de poliție al Ministerul de Interne, arma a fost expediată la Centrul de Medicină Legală al MAI pentru cercetările de rigoare. O conversație preventivă a avut loc cu părinții băiatului. Ulterior se va decide cu privire la adoptarea unei decizii de procedură, a mai declarat poliția.

Fluxul de știri
0