Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Calvar în Chișinău. În 24 de ore, 50 de accidente, soldate cu morți și răniți

CC0 / Pixabay / Hans / ДТП
ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în municipiul Chișinău, s-au produs 50 de accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată şi șapte traumatizate

CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. Doar într-o zi, în Chișinău, au fost înregistrate 50 de accidente rutiere, în cadrul cărora o persoană a murit, iar șapte au fost rănite.

Un bărbat de 74 de ani a decedat după ce a fost lovit în timp ce traversa strada neregulamentar. Tragedia a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Un șofer de 23 de ani, aflându-se la volanul automobilului BMW, l-a lovit mortal pe bătrân în timp ce acesta s-a angajat într-o manevră de traversare neregulamentară.  

ambulance - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav în centrul Capitalei: Un bărbat şi-a pierdut viaţa

Dacă vinovăţia şoferului va fi demonstrată, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

O altă tânără de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită violent de un automobil în timp ce trecea strada pe zebră. Accidentul a avut loc pe bulevardul Dimitrie Cantemir. La volanul automobilului de model Citroen se afla o femeie de 30 ani. Şoferiţa urmează să fie cercetată penal.

Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei. Aceștia urmează să fie identificaţi şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani.


Fluxul de știri
0