Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Karasin a discutat cu ambasadorul SUA în Rusia situația din Moldova

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗаседание Совета глав субъектов РФ при МИД России под председательством Министра С.В.Лаврова
Заседание Совета глав субъектов РФ при МИД России под председательством Министра С.В.Лаврова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, în cadrul întrevederii a fost pusă în discuție starea de lucruri din țara noastră

CHIȘINĂU, 30 nov — Sputnik. Situația din Moldova a fost discutată joi la Moscova de către viceministrul rus de Externe Grigori Karasin și ambasadorul SUA în Federația Rusă Jon Huntsman, potrivit unui comunicat al MAE din Rusia.

„În cadrul dialogului a fost discutată situația din sud-estul Ucrainei, problemele securității în Transcaucazia, inclusiv reglementarea conflictului din Nagorno-Karabah, precum și situația din Moldova și țările Asiei Centrale", precizează MAE al Federației Ruse încomunicatul publicat pe site-ul oficial.

Fluxul de știri
0