Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Escrocherii în supermarketurile din Chișinău: Cum sunt mințiți moldovenii

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaПокупатель в одном из магазинов.
Покупатель в одном из магазинов. - Sputnik Moldova
Abonare
Trucurile supermarketurilor: la ce trebuie să fie atenți cumpărătorii pentru a nu se pomeni înșelați?

CHIȘINĂU, 30 nov — Sputnik. Consumatorii din Capitală trebuie să fie tot timpul în gardă pentru că riscă oricând și oriunde să fie înșelați: la piață, în magazinele sau alte unități comerciale. Mersul la cumpărături se transformă într-o adevărată provocare, care îți testează atenția și capacitatea de ați apăra drepturile. Internautul Oleg Țopa a relatat pe o rețea de socializare cum era să fie înșelat atunci când făcea cumpărături într-un magazin al unei mari rețele de supermarketuri din Chișinău.

„Prețul pentru un kilogram de afine a fost cu 200 de lei mai mare decât cel afișat pe raft. Înșelăciunea am descoperit-o deja acasă", a spus bărbatul.

Potrivit acestuia, după ce s-a adresat administratorului unității comerciale, i-a fost întoarsă diferența de preț, explicându-i-se că a fost vorba de o eroare tehnică.

„Am citit că multe supermarketuri se îndeletnicesc cu astfel de înșelătorii, însă nu am crezut că voi avea de a face și eu cu așa ceva. Concluzia: verificați întotdeauna ca prețul să coincidă, indiferent de reputația Magazinului", a subliniat internautul.

Fluxul de știri
0