Se apropie era "digisexualității"?

© Photo : PixabayArtificial intelligence
Artificial intelligence - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Savanții au certitudinea că vin timpurile sexului virtual cu efect de afundare în realitatea augmentată

CHIȘINĂU, 30 nov — Sputnik. Cercetătorii din Canada și-au publicat raportul în revista de specialitate Journal of Sexual and Relationship Therapy, accentuând că fenomenul implică variate consecințe de ordin social, familial, psihoterapeutic.

Гей-парад в Стамбуле. Paradă LGBT la Istanbul. - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Germania a legalizat „cel de-al treilea sex”

Oricum, practica satisfacerii necesităților sexuale exclusiv prin intermediul tehnologiilor și realității virtuale este deja fapt împlinit care nu poate fi neglijat, afirmă profesorul Neil McArthur de la Universitatea Manitoba, citat de RIA Novosti.

”Nu încape îndoială că sex-roboții bat la ușă. Ei vor fi fabricați la comandă, pentru a asigura un comportament pe care partenerii vii nu pot sau nu vor să-l accepte”, a adăugat el. 

Echipa de cercetători atrage atenția medicilor practicanți asupra necesității de a conștientiza natura ”digisexualității” și de a fi pregătiți să consilieze persoanele respective.

La moment predilecția pentru sex-roboți și păpuși gonflabile este considerată o deviere, dar, în opinia specialiștilor, percepția socială poate suferi schimbări.

Fondul robototehnicii responsabile (FRR) a și comunicat că în viitorul apropiat practicile digisexuale vor deveni un bun la dispoziția persoanelor din azilurile de bătrâni și a paretenerilor aflați la mare distanță unul de altul.

Fluxul de știri
0