Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Savatie Baștovoi, despre clipul emoționant lansat de Cezar și Cleopatra Stratan

© Facebook / Constantin LaurentiuIeromonah Savatie Baștovoi
Ieromonah Savatie Baștovoi - Sputnik Moldova
Abonare
Piesa ”Mami”, cântată de frații Cezar și Cleopatra Stratan, l-a emoționat profund pe scriitorul creștin ieromonahul Savatie Baștovoi - iată ce i-a scris lui Pavel Stratan

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Pe 27 noiembrie a fost lansat primul videoclip în care apare Cezar, mezinul cântărețului Pavel Stratan, care cântă în duet cu sora sa Cleopatra. Piesa ”Mami” are un mesaj profund creștin și de o încărcătură emoțională copleșitoare, care scoate în relief trăirile pe care le au copiii rămași fără îngrijirea mamei.

”Dacă mi-e frig ori de mi-e foame și nu am ce,/ repet în gând cuvântul ”Mami”./ Caut fericirea în zi de mâine,/ chiar de o găsesc mereu în fărâmiturile de pâine./ Și tot ce am e îngerul de pază./ Nu vreau soarele întreg, mi-ar fi de-ajuns un pui de rază, Mami”, așa sună o strofă din piesă.

Piesa a reușit să-l impresioneze și pe scriitorul creștin, ieromonahul Savatie Baștovoi. Iată mesajul său adresat lui Pavel Stratan:

”Felicitări, Pavel Stratan. Ai crescut copii buni. Sunt sigur că acest cântec va aduce multe mame acasă sau le vor face să-și ia copiii minori acolo unde sunt, oricât de greu ar părea”, a scris egumenul Savatie pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare pe facebook Pavel Stratan afirmă că ”acest clip le va aminti chiar și celor care nu au suflet — că au".

Timp de două zile, piesa a reușit să acumuleze aproximativ jumătate de milion de vizualizări pe rețelele de socializare.

Fluxul de știri
0