Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz șocant în Găgăuzia: Poliția a dezvăluit detaliile unei istorii îngrozitoare

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaАптечка на станции скорой помощи им. А. С. Пучкова в Москве
Аптечка на станции скорой помощи им. А. С. Пучкова в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Caz îngrozitor la Ceadâr-Lunga: o pensionară de 82 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor, poliția a oferit mai multe detalii

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Întâmplare îngrozitoare la Ceadâr-Lunga: o pensionară de 82 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor. Femeia a vrut să se otrăvească. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție al Găgăuziei, Snejana Tucan, a comunicat pentru Sputnik Moldova mai multe detalii în legătură cu această tragedie.

„Cazul a avut loc pe 27 noiembrie. În jurul orei 18.30, la poliția din Ceadâr-Lunga a telefonat un felcer de la Urgență. Acesta a anunțat că la secția internare a fost adusă o locuitoare a orașului Ceadâr-Lunga, născută în 1935, care a încercat să se sinucidă. A vrut să se otrăvească"", a spus Tucan.

Cauzele tentativei de suicid se stabilesc.

„Pe cazul dat se fac cercetări. La moment, femeia se află în spital. Starea sa este satisfăcătoare. Pensionara locuia singură", a mai precizat Tucan.

Fluxul de știri
0