Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) În Capitală: A lovit o tânără chiar pe trecerea de pietoni și a fugit

© Sputnik / Rodion PROCATrecere pietoni
Trecere pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală, aflat la volanul unui automobil Audi a lovit o femeie de 22 de ani chiar pe trecerea de pietoni. Deși impactul a fost violent și tânăra s-a ales cu fracturi, șoferul a părăsit în trombă locul accidentului.

CHIȘINĂU, 28 nov — Sputnik. În data de 20 noiembrie, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a Municipiului Chişinău a fost informat că o femeie a fost lovită cu mașina pe o trecere de pietoni, iar automobilul a părăsit locul accidentului. La faţa locului au intervenit angajaţii Secţiei Supraveghere Transport şi Circulaţie Rutieră pentru a stabili circumstanţele şi identifica şoferul.

Bătaie - Sputnik Moldova
Priviți cum a fost lovit Braguța: ca să fie ucis, nu bătut. Cine este următorul?

Conform informaţiilor constatate, accidentul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din sectorul Buiucani al Capitalei, fiind surprins de nişte camere de supraveghere instalate în apropiere. Victima s-a dovedit a fi o locuitoare a oraşului Orhei, în vârstă de 22 ani. Impactul a fost puternic, dat fiind că ulterior victima s-a adresat după ajutor medical la spital, fiindu-i stabilite leziuni corporale sub formă de fracturi. Oamenii legii l-au identificat pe șoferul care a lovit femeia pe trecerea de pietoni. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 42 ani, care se afla la volanul unui automobil de model "Audi" în momentul impactului.

Bărbatul este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

 

Fluxul de știri
0