Nuntă în familia regală: Bunica și-a dat acordul

© a1.roRegina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii - Sputnik Moldova
Abonare
Casa Regală a Marii Britanii a anunțat logodna Prințul Harry cu actrița americană Meghan Markle

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik. Principala știre în presa internațională este astăzi anunțul logodnei prințului Harry, al cincilea în linia de succesiune a tronului Marii Britanii, cu actriţa americană Meghan Markle.

Nunta urmează să aibă loc în primăvară.

Casa Regală a făcut luni anunțul printr-un comunicat remis presei.

Cei doi s-au logodit la începutul lunii, iar Regina Elisabeta a II-a și membrii Familiei Regale și-au dat binecuvântarea pentru nunta care va avea loc în 2018.

Prinţul Harry și Meghan Markle sunt într-o relație din iulie 2016. Mediile de informare britanice au dezvăluit că actrița americană și nepotul reginei Elisabeta a II-a vor petrece la Londra primul Crăciun împreună.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles și este cunoscută pentru câteva roluri în seriale. Aceasta este la a doua căsătorie, divorțând în 2013 de managerul Trevor Engelson.
Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este fiul cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, fiind al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare — prinţul William — şi cei doi copii ai acestuia — prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Fluxul de știri
0