Alexandru Arșinel, despre moartea Cristinei Stamate: Nu mai rezistăm

Abonare
Celebra actriță Cristina Stamate, care juca de aproape 50 de ani la Teatrul de Revistă, s-a stins din viață luni dimineața la spitalul Floreasca

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik. Actorul Alexandru Arșinel, solicitat de Agerpres, a declarat după vestea tristă despre moartea actriței Cristina Stamate că „e prea mult” ce se întâmplă, după ce la sfârșitul săptămânii trecut România și-a luat rămas bun de le celebra Stela Popescu.

Stela Popescu - Sputnik Moldova
Societate
A murit o renumită actriță din România, originară din Orhei

"Nu știu ce forță aveți, impactul pe care trebuie să-l aibă presa, dar aș vrea să vă adresați celui de sus să se oprească. Nu mai rezistăm. E prea mult. Cristina a fost o actriță excepțională de revistă. De un temperament fantastic, de o corectitudine și o colegialitate cum rar se găsesc. Era oricând dispusă să sară în ajutor, oricând dispusă să renunțe ea în favoarea cuiva. O fată extrem, extrem de generoasă și un mare talent, bineînțeles", a spus Alexandru Arșinel pentru Agerpres.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigații, după ce s-a simțit rău. Actrița a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani.

Fluxul de știri
0