Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bătaie cruntă în centrul Capitalei - detalii

© Sputnik / Анна Соловьева / Accesați arhiva multimediaДрака
Драка - Sputnik Moldova
Abonare
O bătaie cruntă a avut loc luni chiar în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, care s-a încheiat cu reținerea a șase persoane

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik. Un schimb dur de replici a degenerat într-o bătaie în toată legea. Cazul a avut loc luni, chiar pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt.

A fost nevoie de intervenția a doi carabinieri, care treceau prin preajmă, pentru ai liniști pe șase inși ce au decis să-și încerce puterile și a vedea cine-i mai tare.

Bătaie la o stație de etroleibiuz din Chișinău cu implicarea actorului Gheorghe Grâu - Sputnik Moldova
Societate
Bătaie cruntă la Botanica: Actorul Gheorghe Grâu, sub troleibuz - video șocant

Oamenii legii au fost alertați de o femeie. Sergentul Sergiu Țurcanu și Ghenadie Parlea au intervenit imediat pentru a-i despărți pe ”boxeri”.

La un moment dat, unul dintre bătăuși, fiind în stare avansată de ebrietate alcoolică, s-a năpustit asupra carabinierilor și chiar i-a rupt uniforma unuia dintre ei.

Bătaia a încetat doar după ce toți șase au fost reținuți, fiind escortați ulterior la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Potrivit legii, aceștia riscă amenzi de la 300 la 1000 de unități convenționale, până la 180 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau privațiune de libertate până la 5 ani.

Fluxul de știri
0